Βρίσκεστε εδώ:

Οι Υπηρεσιες μας


Δορυφορικα συστηματα


Προιόντα και λύσεις στην υπηρεσία για, εγκαταστάσεις Δορυφορικών(DTH), Δορυφορικων Internet και επίγειων ατομικών,κετρικων κεραιών,

Αναβαθμίσεις Επισκευές


Προιόντα,κατασκευές , επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών, επεκτάσεις αναβαθμίσεις  Internet, συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς ,κλειστά κυκλώματα καμερών.

Επιμορφωτικά σεμινάρια


 H εταιρεία μας στα πλαίσια καινοτομίας για νέες τεχνολογίες παρέδιδε μαθήματα για εκπαιδεύσεις τεχνικών ξεκινώντας από το Πανεπιστήμιο Πατρών (1998-1999) μέχρι και την εκπαίδευση τεχνικών σε σεμινάριο για τα virtual games (2016-2019) στην Ιταλία. 

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέα συνεργασία με εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για Δορυφορικό Ιντερνετικο πρόγραμμα διασύνδεσης των Ελληνικών σχολείων. Η αρχή έγινε με πιλοτικό πρόγραμμα 5 λυκείων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στέφτηκε με επιτυχία. στο πρόγραμμα θα ενταθούν όλα τα απομακρυσμένα σχολεία στην Επικράτεια της Ελλάδας που δεν έχουν ικανοποιητική σύνδεση με Ιντερνέτ.Η Εταιρείας συνεχώς αναβαθμίζει και εξελίσσετε στις  νέες τεχνολογίες.

 

 

Η SATNET ιδρύθηκε το 1986 από τον Μιχάλη Καμπίτση από τότε μέχρι σήμερα παρέχει τις ιδιαίτερα εξειδικευμένες δεξιότητές της, έχει την έδρα της στα Νότια προάστια ,σκοπός της επιχείρησης είναι η άριστη εξυπηρέτηση καθώς προιόντα και λύσεις στην υπηρεσία για, εγκαταστάσεις Δορυφορικών και επίγειων κεραιών, κατασκευές και επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών, επεκτάσεις και αναβαθμίσεις  Internet και συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς ,κλειστά κυκλώματα καμερών.

Στην Εταιρεία μας τηρούνται ολα τα μέτρα προστασία έναντι του Covid 19 και είναι εμβολιασμένο το 98% του προσωπικού.

 

 

Η εταιρεία SatNet έχει έδρα στα Νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Βούλα  Αττικής κύριο αντικείμενο είναι η εμπορεία και το Service όλων των ηλεκτρονικών διατάξεων

Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!

Our Mission Top

Οι καινοτομίες και νέες τεχνολογίες είναι η προτεραιότητα της εταιρείας η οποία δεν σταματά να ενημερώνετε συνεχώς.

Με στόχο την άψογη, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών σε όλο το εύρως των ηλεκτρονικών διατάξεων

Προϊόντα πιστοποιημένα με ποιότητα για όλη την κάλυψη ηλεκτρονικών συσκευών-αναγκών του καταναλωτή

chart